Je bekijkt nu Wat zijn de mogelijkheden van een profhilo behandeling?

Wat zijn de mogelijkheden van een profhilo behandeling?

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:april 1, 2020
  • Berichtcategorie:Overig
  • Bericht reacties:0 Reacties

Een behandeling met profhilo injectables is de nieuwste trend op het gebied van huidverjonging. Het is vooral gewild bij vrouwen die principieel geen gebruik willen maken van botox of fillers. Anders dan met fillers ligt de focus niet op een zone in het gezicht, maar het gaat om algehele huidverjonging. Het is namelijk een injectable behandeling met hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof trekt vocht aan en hydrateert dus de huid. Ben je benieuwd naar de ins en outs over profhilo. Lees dan zeker verder.

Wat is een profhilo behandeling?

Profhilo wordt nog niet zo heel lang in Nederland toegepast. In Engeland en Italië is het al een tijdje een groot succes. Met naaldjes wordt het middel dus in het gelaat geïnjecteerd. Profhilo is wel een injectable behandeling, maar het is geen filler. Het hyaluronzuur zet het verouderingsproces van de huid stop. Het middel trekt vocht aan en hierdoor krijg je een mooie gezonde glow in het gezicht.

De injectable behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. Dat betekent dat het hyaluronzuur op vijf strategische plekken in het gezicht wordt gedaan. Die vijf plekken zijn per gezichtshelft. In totaal vinden er 10 injecties in het gezicht plaats. Profhilo wordt vooral in het gezicht toegepast, maar is ook geschikt voor de hals, het decolleté en de handen.

Hoe gaat een profhilo behandeling in zijn werk?

Vooraf aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats met de cosmetisch arts. In dit consult worden je wensen, verwachtingen en behoeften besproken. Het gaat dus niet over een zone die je wilt laten behandelen. Profhilo is geschikt voor mensen die zich storen aan beginnende rimpeltjes of pigmentvlekken. De arts kijkt dan ook gelijk naar het aantal behandelingen wat je nodig hebt. Vaak zijn twee behandelingen voldoende om de huid weer die mooie en jeugdige uitstraling te geven.

Wat zijn de effecten?

De resultaten van een profhilo behandeling zijn ongeveer 6 tot 12 maanden zichtbaar. Het hangt natuurlijk helemaal af van je levenswijze en voedingspatroon hoe lang het middel blijft zitten. Voor het mooiste resultaat luidt het advies om even te wachten met de volgende dingen:

· 12 uur na de behandeling geen lichamelijke inspanning, zoals een bezoek aan de sportschool

· 48 uur na de behandeling geen bezoek aan de schoonheidssalon, masseur, sauna, stoombad of zonnebank.

De behandeling is vooral geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar. Vanaf die leeftijd worden de eerste tekenen van veroudering zichtbaar, omdat de aanmaak van collageen en elastine afneemt. Veel mensen zetten deze behandeling ook preventief in om niet pas op latere leeftijd te worden geconfronteerd met ernstige veroudering. De bezoekers van de kliniek zijn voornamelijk vrouwen, maar ook mannen kunnen van profhilo gebruik maken.

Waar laat je het doen en wat zijn de kosten?

Profhilo laat je het beste doen bij een erkende kliniek, zoals Kliniek Vrijdag in Leiden. De erkende cosmetische artsen werken al jaren met injectables. Zij weten dus precies op welke plekken het middel moet worden ingebracht om het mooiste resultaat te krijgen. De kosten profhilo per sessie is 300 euro. Voor het mooiste resultaat moet de behandeling twee keer worden gedaan, met een tussentijd van vier weken.

Geef een antwoord