Je bekijkt nu Waarom een ooglidcorrectie laten doen in Rotterdam?

Waarom een ooglidcorrectie laten doen in Rotterdam?

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:april 1, 2020
  • Berichtcategorie:Overig
  • Bericht reacties:0 Reacties

Een ooglidcorrectie is een vrijwel pijnloze maar toch heftige operatie. Daarom wil je graag de allerbeste zorg bij een van de beste klinieken in Nederland. Na zo’n intense operatie bij de ogen wil je zo snel mogelijk naar huis om daar verder bij te komen. Dan is het dus ook wel zo prettig als je niet meer zo ver hoeft te rijden. Dus ben je op zoek naar een ooglidcorrectie en woon je in Rotterdam? Kom dan naar de Van den Broecke Kliniek in Leiden voor een intake. De artsen geven je gelijk een vertrouwd gevoel. Heb je belangstelling in een ooglidcorrectie? Lees dan vooral dit artikel.

Waarom een onderooglidcorrectie laten doen?

De ogen zijn de spiegels van de ziel. Een open blik maakt veel meer indruk dan een gezicht met verstopte ogen. Hangende onder- en bovenoogleden verstoppen dus de ogen en zorgen veelal voor een vermoeide blik. Daarnaast kan het ook een oorzaak zijn van hoofdpijn en tranende ogen. Vooral de onderste oogleden zijn eigenlijk wallen die je niet met een creme kan verwijderen. Dat geeft permanent een vermoeid uiterlijk. Wil je er weer fris en uitgeslapen uitzien? Dan helpt het zeker om de wallen te laten verwijderen door een erkend arts.

De mensen die je voorgingen raden het zeker aan: je ziet er weer 10 jaar jonger uit na een onderooglidcorrectie. Zeker bij Van den Broecke Kliniek is de stap echt de moeite waard. Ook is het fijn om te weten dat je niet de enige bent die een ooglidcorrectie laat uitvoeren. In Nederland zijn dit om en nabij 20.000 jaarlijks 20.000 mannen en vrouwen.

Ooglidcorrectie Rotterdam: Van den Broecke Kliniek

Van den Broecke Kliniek in Leiden is ook voor inwoners van Rotterdam de ideale plek om een ooglidcorrectie te laten doen. Het unieke is dat Van den Broecke Kliniek volledig gespecialiseerd is in ooglidcorrecties. De intake, operatie en zorg erna zijn hier volledig op ingericht. Het intakegesprek vindt altijd plaats met de behandelend arts, dus de arts die ook de ingreep zelf uitvoert. De artsen bij Van den Broecke werken daarnaast ook in een ziekenhuis en voeren honderden onderooglidcorrecties per jaar uit. Hun kennis en kunde geeft de garantie op de beste en blijvende resultaten bij hun cliënten.

Bovendien zorgt de algehele setting er ook voor dat je je 100 procent op je gemak voelt. In deze gespecialiseerde kliniek wordt je door de beste plastische chirurgen behandeld. De behandelkamers zijn schoon en modern ingericht. Je kan gelijk terecht, omdat er geen wachtlijsten zijn. Voor de werkende mensen is het goed om te weten dat er ook in de avond en in het weekend spreekuren zijn. Van den Broecke Kliniek gaat dus heel ver met je mee om je de beste zorg te geven. Vanuit Rotterdam is is de Van den Broecke Kliniek binnen 45 minuten bereikbaar. De kliniek in Leiden ligt naast de A44 en de N11 en is daarom makkelijk aan te rijden.

Meer informatie over Van Den Broecke Kliniek

Wil je meer informatie over een ooglidcorrectie Rotterdam bij Van den Broecke Kliniek? Lees dan vooral de informatie door op onze website. Heb je een goed gevoel bij de kliniek? Neem dan via de mail of telefoon contact op. Laat je informeren of plan gelijk een intakegesprek in bij een behandelend arts. De medewerkers van de kliniek staan graag tot je dienst.

Geef een antwoord