Je bekijkt nu Tarieven haarimplantaten 

Tarieven haarimplantaten 

Een haartransplantatie is de afgelopen decennia steeds populairder geworden en dan met name vooral onder de mannen. Aangezien mannen al vanaf dat ze volwassen zijn te maken kunnen krijgen met haaruitval, is er steeds met vraag na haartransplantaties op vroege leeftijd. Voor haartransplantaties kun je terecht in het buitenland en ook in ons eigen land. De tarieven zullen wel verschillen per kliniek. Voordat je een haartransplantatie gaat overwegen is het belangrijk dat je je informeert over de tarieven.

Haartransplantatie Robot

Er zijn talloze klinieken en behandelmethodes tegen haarverlies. Het kan lastig zijn om een keuze te maken. Voor een behandeling bij aantal haarklinieken worden bijvoorbeeld gebruikt gemaakt van de nieuwe technologieën, zoals de haartransplantatie robot. Daarmee worden de resultaten van de behandeling nog beter. De robot scant en digitaliseert een klein gebied van de hoofdhuid om ieder haar te identificeren. Door middel van deze robotarm wordt met een uiterste precisie de haar positie berekend en wordt iedere eenheid gevolgd om resultaten te bereiken.  Daaruit kun je ook concluderen wat voor verschillende behandelmethodes er zijn voor het gebied waar het probleem zit.

Het gebruik van naalden

Een behandeling waarbij gebruikt wordt van naalden is niet voor iedereen een prettige ervaring. Een aantal klinieken hebben de naalden kunnen vervangen door middel van een pen waar de vloeistof zich bevindt. Deze vloeistof wordt dan op de hoofdhuid gedrukt met een hoge snelheid zonder dat je dit enigszins zult voelen. Je kan slechts een beetje last van hoofdpijn krijgen na de behandeling. Voor de kosten van de behandeling kijk je overigens bij tarieven haarimplantaten op de website van Visus Haarkliniek. Hier vind je in een ruim overzicht van verschillende soorten behandelingen die uitgevoerd kunnen worden. De behandelingen worden berekend per sessies. Een haartransplantatie op het hoofd kan worden ingedeeld in verschillende zones. Per zone is er aangegeven in het aantal grafts. Door middel van het aantal crafts worden er tarieven bepaald voor een behandeling aan de hoofdtransplantatie. Een haartransplantie behandeling kan deels vergoed worden als je een aanvullende verzekering hebt voor cosmetische chirurgie.

Geef een reactie