Je bekijkt nu Leuke verpleegstershorloges voor de zorg

Leuke verpleegstershorloges voor de zorg

Tijd is een cruciaal ding. De meeste mensen dragen gewoon een horloge maar mensen in de verpleging mogen dat niet. Dit komt doordat er allerlei hygiëne voorschriften zijn. Zo mogen zusturs geen sieraden dragen denk aan ringen, armbanden of horloges. Dit komt omdat er allerlei bacteriën onder de sieraden kunnen gaan zitten. Je kunt je handen dan wel wassen maar je krijg dan niet alles ervan af. Daarom zijn al de hygiëne regels dus opgesteld.

Een verpleegstershorloge, zorghorloge en verpleeghorloge

De verpleegstershorloge is verkrijgbaar in veel verschillende leuke vrolijke kleuren en een aantal unieke prints. Zo’n zorghorloge is ideaal voor al het personeel in de zorg. Denk aan artsen, coassistenten, verpleegkundigen en verzorgenden. Ondanks dat je van alle zorg instellingen geen sieraden mag dragen, is de tijd in de zorg erg belangrijk. Soms kan de tijd zelfs cruciaal zijn. En ook voor jezelf is het fijn als je af en toe de tijd kan checken.

Alle handige functies die een verpleegkundige horloge heeft

Er zijn een aantal hele handige functies die een verpleegkundige horloge heeft.
Functie 1: het horloge heeft een secondewijzer waarmee de hortslag en pols van de patiënt gecheckt kunnen worden.
Functie 2: het zorgklokje kan op zijn kop de tijd aan je tonen.
Functie 3: Alle uurwerken kunnen aan de kleding worden bevestigd.

Veel variatie in de horloges

Het verpleegstershorloge moet zijn werk goed doen maar het is ook leuk als het horloge er ook mooi uitziet. In de zorg draagt vaak iedereen hetzelfde uniform maar uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen stijl. Helaas kun je dat niet echt goed laten zien. Maar door dit horloge kun je wel een beetje je stijl laten zien. Er zijn verschillende stijlen:

  • De stijlvolle horloges in bijvoorbeeld goud, zilver en rosegoud
  • Houten verpleegstershorloges
  • Zorghorloges met verschillende dieren of bloemenprints
  • Siliconen verpleegstershorloges

Zo zie je dat er veel keus is. Ben jij een kinderarts, dan is een horloge met een leuke print een aanrader. Ook is zijn de siliconen horloges ideaal in de zorg doordat je ze goed kan schoonmaken. Het uurwerk is er namelijk uit te drukken en dan is de siliconen omhulsel schoon te maken. Ook kun je de siliconen omhulsels los bestellen als je je kleur zat bent of hij misschien kapot is gegaan. Je kunt dan een andere kleur om je uurwerk doen en je hebt meteen een nieuw horloge.
Als je opzoek bent naar een praktisch model dan is het houten horloge ideaal voor jou. Dit horloge is gemaakt in samenwerking met zorgmedewerkers gemaakt. Het horloge heeft een Zwitsers uurwerk en is uiterst nauwkeurig. En dat is zeker in de zorg geen overbodige luxe.

Leuk cadeau idee!

Het horloge is ideaal om je blijk van dank aan het zorg personeel te laten zien. Zeker in deze moeilijke tijden waar het zorg personeel het erg zwaar heeft is het belangrijk om te laten zien dat we ze waarderen. Ook is het een leuk idee om in een kerstpakket te stoppen.
Bron: www.mymitella.nl

Geef een antwoord