Je bekijkt nu Jezelf beter laten voelen met een gezonde lichaamsmassage

Jezelf beter laten voelen met een gezonde lichaamsmassage

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:september 24, 2020
  • Berichtcategorie:Gezondheid
  • Bericht reacties:0 Reacties

Ben je geïnteresseerd om meer te leren over huismassage? Zou je willen dat je de vaardigheden had om je geliefden te masseren? Dan is er goed nieuws. Dit artikel heeft een aantal tips om je te helpen je technieken te verbeteren. Ga door met lezen om meer te leren en meer te leren.

Als je last hebt van rugklachten, vooral in je onderrug, kan een regelmatige massage heel heilzaam zijn. Het hebben van een professionele ontspanning van je spieren kan echt wonderen doen en voorkomen dat je nog meer rugklachten krijgt. Het kan ook helpen bij rug krampen, die zeer pijnlijk en soms invaliderend kunnen zijn.

Een van de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden als je je massage aan iemand geeft, is om ervoor te zorgen dat de omgeving in orde is. Probeer de dingen comfortabel te houden en gebruik handdoeken om de omgeving te verzachten waar de persoon die je masseert op zal liggen.

Begin je massage bovenaan de rug. Dit is belangrijk omdat er veel spieren en knopen in dit gebied vastzitten. Deze techniek zal je helpen om de persoon die je masseert te kalmeren en dient als een grote brug naar de andere gebieden van het lichaam.

Hoe geef je een goede massage?

Wanneer je een massage geeft, probeer de persoon die je masseert in zo min mogelijk kledingstukken te hebben. Als ze zich ongemakkelijk voelen, kunnen ze een handdoek dragen om zich te allen tijde veiliger te voelen. Het blootleggen van delen van het lichaam is niet alleen rustgevend, maar het vergemakkelijkt ook je werk.

Wil je graag een massage maar woon je alleen, of hebben de anderen thuis gewoon geen zin om jou een massage te geven? Dan kan een massage apparaat uitkomst bieden. Deze vind je via de link. Deze hoeven helemaal niet duur te zijn en zijn toch ontzettend fijn!

Als je iemand een massage geeft, blijf dan rustig. Massages zijn ontspannend en als je praat kan het de stemming verstoren. De enige geluiden die je moet horen zijn rustige en ontspannende muziek. Anders dan het laatste, houd de omgeving stil.

Massage kan helpen bij het genezen van blessures. Deze vorm van massage komt diep in je spieren en weefsels om opgebouwde gifstoffen vrij te maken. Dit helpt de spier los te maken en de pijn te verminderen, terwijl het de genezing bevordert.

Vermijd het vasthouden van je adem terwijl je masseur aan het werk is. Je kunt knopen hebben die extreem pijnlijk zijn, maar de therapeut kan ze niet effectief uit masseren als je je adem inhoudt. Probeer door de spierpijn heen te ademen en gebruik een combinatie van diepe ademhaling en visualisatie. Stel je voor dat de knoop een klontje boter is, dat smelt in de warme zon.

Verleng de voordelen van je massage door de rest van de dag rustig aan te doen. Laat je geest en lichaam in de relaxte zone blijven door de hele dag te oefenen met diepe ademhaling wanneer je de spanning voelt terugkeren. Plan een rustig, ontspannen diner gevolgd door een warm bad, ga dan vroeg naar bed en krul op voor een mooie, herstellende nachtrust.

Conclusie

Nu heb je een aantal geweldige suggesties om je te helpen met het geven van een massage thuis. Of je geliefde nu een specifiek probleem heeft of dat je gewoon een ontspannende manier wilt om je te binden, goede massagetechnieken zullen je helpen. Begin dus vandaag nog met het oefenen van deze ideeën in je eigen huis.

Geef een antwoord