Je bekijkt nu Je spieren trainen zonder te sporten? Het kan met Emsculpt

Je spieren trainen zonder te sporten? Het kan met Emsculpt

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:april 18, 2023
  • Berichtcategorie:Sport
  • Bericht reacties:0 Reacties

Onder andere door de invloeden van social media willen steeds meer Nederlanders er goed uitzien. Dit houdt in: een afgetraind lichaam zonder vet en duidelijke spierdefinities. Succes met vijf keer per week sporten en leven op kwark en kipfilet! Of zijn er nog alternatieven?

Ja, die alternatieven zijn er, en dan hebben we het niet over liposuctie of het plaatsen van een nep sixpack in Turkije. We hebben het over het verliezen van vet en het kweken van echte spieren, zonder er maanden voor te trainen. Benieuwd hoe?

Emsculpt biedt mogelijkheden

Als dingen te mooi zijn om waar te zijn, dan zijn ze dat vaak ook. Vaak, niet altijd! De technologische ontwikkelingen staan niet stil en ook op het gebied van beauty komen er steeds meer technologische snufjes op de markt die kunnen helpen bij het verkrijgen en onderhouden van een gezond lichaam. Eén van die technieken is Emsculpt. Emsculpting is een behandeling waarbij je lichaam wordt blootgesteld aan elektromagnetische straling. In een half uurtje tijd heeft deze straling hetzelfde effect als 20.000 normale spieroefeningen! Hierdoor verdwijnt het vet in rap tempo en kweek je tegelijkertijd spierweefsel.

Is een behandeling voor iedereen?

In principe kan iedereen baat hebben bij een Emsculpt behandeling: mannen, vrouwen, jong, oud, dik of dun. Emsculpt is veilig als je het door een professionele cosmetische kliniek laat uitvoeren en neemt relatief weinig tijd in beslag. Dit betekent echter niet dat je dankzij een Emsculpting verder kunt doen en laten wat je wil!

Je kunt Emsculpt het beste zien als een aanvulling op een gezond leefpatroon, en een hulpmiddel om lichamelijke doelen sneller te bereiken. Het is géén alternatief voor een gezonde levensstijl. Het effect van Emsculpting kan lang blijven mits je gezond blijft eten en regelmatig beweegt. Als je vaste klant blijft van de Mac Donalds en liever lui bent dan moe, zullen je spieren weer als sneeuw voor de zon verdwijnen en zullen je vetcellen weer terugkeren. Ga hier dus wijs mee om!

Is Emsculpting iets voor jou?

Als jij een gezonde levensstijl hebt maar tegelijkertijd een druk bestaan, dan is de kans groot dat je niet altijd toe komt aan sporten. Wil je toch lekker in je vel zitten in een strak lichaam? Dan is Emsculpt mogelijk de ideale behandeling voor je. Laat je desalniettemin altijd informeren door een ervaren arts om een weloverwogen besluit te maken. Hou je van een leven vol feesten, weinig slaap en ongezond eten? Dan kan Emsculpt je helpen om wat spieren te kweken, maar zal het resultaat niet blijvend zijn. De keuze is aan jou.

Twijfel je? Ga dan lekker sporten om je hoofd leeg te maken! Zo kun je helderder nadenken én zet je al de eerste stap naar een strakker lichaam 😉

Geef een reactie