Haartransplantatie in Turkije

Haartransplantatie in Turkije

Last van kaalheid? Je bent niet de enige. Maar liefst 70% van de mannen krijgt vroeg of laat last van kaalheid. Of je nu jong of oud bent, het is vaak geen pretje om te zien dat je steeds minder haar krijgt. Het is voor even wel te verbergen, door je hoofd te bedekken, of je haar over te kammen. Je kunt er ook voor kiezen je haar er volledig af te halen je neer te leggen bij kaalheid. Een glad kale hoofd is niets mis mee, en lekker koel voor de zomerdagen! Is dit niet echt jouw stijl? Geen zorgen, er is een manier om terug in de tijd te gaan en je haar terug te krijgen! Met een haartransplantatie in Turkije heb je met een beetje geduld weer je oude dos haren terug. Turkije is het nummer 1 land voor haartransplantaties, en niet zonder reden. Lees hier meer over haartransplantaties in Turkije.

Hoe werkt een haartransplantatie in Turkije?

Een haartransplantatie in Turkije werkt hetzelfde als in Nederland. Haarverlies wordt veroorzaakt door het hormoon DHT. Dit bevindt zich binnenin de krans van het hoofd. Dit is ook wel te herkennen aan het eiland wat kalende mannen hebben. De haarvaten sterven af wat kaalheid veroorzaakt. Met een haartransplantatie worden haarzakjes in groepen, ook wel grafts genoemd, verplaatst en getransplanteerd naar de plekken waar geen haargroei meer is. Deze gezonde haarzakjes blijven permanent werken als normaal haar. Er zijn meerdere klinieken in Nederland die deze haartransplantaties uitvoeren, maar steeds meer Nederlanders zoeken het verderop en laten haartransplantaties in Turkije uitvoeren.

Bespaar geld op je haartransplantatie

Het is voordeliger om een haartransplantatie in Turkije te laten doen. De lonen liggen lager waardoor de kosten van de ingreep ook lager liggen. Waar de minimale kosten van een haartransplantatie in Nederland rond de € 3.000 liggen, kun je in Turkije al voor € 2.000 een haartransplantatie laten doen. En hoe meer grafts je wil laten transplanteren, hoe hoger de kosten oplopen. In Nederland worden er maximaal 2800 grafts per keer verplaatst, terwijl in Turkije er wel 4000 grafts per ingreep kunnen worden verplaatst. Zo heb je ook meer resultaat van de ingreep. Zie je op tegen het plannen en regelen van de trip daarheen? Geen zorgen, er zijn verschillende maatschappijen die een all-in-one reis regelen, waarbij vlucht, verblijf en de haartransplantatie allemaal inbegrepen zijn.

Belangrijke informatie voor een haartransplantatie in Turkije

Wanneer je een haartransplantatie in Turkije laat uitvoeren, heb je niet veel herstellingstijd nodig. Het is aan te raden een paar dagen rust te nemen en vrij van werk. De ingreep duurt ongeveer 8 uur dus je brengt wel een volledige dag door in de stoel, dit kan wat lichamelijk ongemak veroorzaken. Verder is het belangrijk te weten dat je na een jaar volledig resultaat ziet. De getransplanteerde haren zullen na verloop van tijd uitvallen, maar hier komen weer nieuwe haren voor in de plaats. Deze zullen net zoals normale haren blijven groeien, zodat je kunt blijven genieten van je volle bos haar!

Transhair heeft jarenlange ervaring in haartransplantaties!

Geef een reactie