Je bekijkt nu De kwaliteit van je huid verbeteren doe je zo!

De kwaliteit van je huid verbeteren doe je zo!

Het is ontzettend belangrijk om tevreden te zijn met je eigen uiterlijk. De mate van tevredenheid met je eigen uiterlijk bepaalt namelijk grotendeels hoe je in je vel zit! Het uiterlijk bestaat uit ontzettend veel factoren en de samenhang tussen deze factoren is verantwoordelijk voor de mate van tevredenheid. Omdat deze blog veel te lang zou worden als we al deze factoren zouden uitlichten spitsen we ons in deze blog toe op één van deze factoren, namelijk de huid. De huid is namelijk een van de permanente factoren binnen het uiterlijk, hier heb je elke dag mee te leven! In deze blog vertellen we je daarom hoe jij de kwaliteit van jouw huid kunt verbeteren.

De huid hydrateren

Om de huid mooi en gezond eruit te laten zien dient deze voldoende gehydrateerd te zijn. Een droge huid voelt namelijk niet fijn en ziet er daarnaast ook nog eens minder mooi uit dan een gehydrateerde huid. Je kunt je huid hydrateren door deze eens in de zoveel tijd te behandelen met oliën. Een olie zoals bijvoorbeeld de jojoba olie werkt vochtinbrengend en is daarom een goede oplossing tegen een droge huid! De jojoba olie werkt niet alleen vochtinbrengend, maar zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat de huid de ingebrachte vocht beter vasthoudt. Hierdoor blijft de huid er ook nog eens voor langere tijd gezond en gehydrateerd uitzien!

Beschadigingen in de huid verzorgen

Door de jaren heen is de kans behoorlijk groot dat we beschadigingen aan onze huid oplopen. Denk hierbij aan littekens, striaes en andere oneffenheden. Deze beschadigingen kunnen er al snel voor zorgen dat jij je ontblote huid niet durft te laten zien. Om de beschadigingen in de huid te minimaliseren kun je deze behandelen. Er zijn diverse oliën te verkrijgen in de webshop van more natural die een verjongend effect op de huid hebben. De oneffenheden zullen in de meeste gevallen niet 100% verdwijnen, maar ze worden wel stukken minder zichtbaar. Hierdoor wordt het ook weer veel gemakkelijker om deze ontblote stukken huid in het openbaar te laten zien!

Geef een antwoord