Je bekijkt nu De digitale werkplek voor in de zorg

De digitale werkplek voor in de zorg

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:juni 1, 2022
  • Berichtcategorie:Overig
  • Bericht reacties:0 Reacties

Een digitale werkplek is heel belangrijk voor een zorgorganisatie. Deze werkplek kan jou en jouw collega’s met elkaar verbinden en zorgen dat de kennis onderling actueel blijft. Ook zorg je ervoor dat je beter kunt samenwerken en heb je meer binding met je collega’s. Dit is belangrijk, ook al werk je niet elke dag samen met iedereen, kennis delen en met elkaar verbinding blijven is erg belangrijk. Maar wat is een digitale werkplek precies? En wat zijn nog meer voordelen van het hebben van een digitale werkplek? Dat lees je in deze blog.

Wat is een digitale werkplek?

Met een digitale werkplek zorg je ervoor dat elke medewerker toegang heeft tot de werkplek. Zowel onderweg, op kantoor of op locatie. Het is de plek waar de dag van de medewerker begint en waar je gelijk op de hoogte bent van het laatste nieuws. Alle informatie, communicatie en documentatie op 1 plek. Je kan samenwerken en vragen stellen aan experts. Op die manier blijft iedereen op de hoogte en blijft de kennis actueel.

Voor de zorg is een digitale werkplek ideaal, want het zorgt ervoor dat het samenwerken eenvoudig wordt. Want vooral in de zorg, is het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van het actuele nieuws en goed samenwerkt. Op elke locatie en op elk apparaat heb je toegang tot de omgeving. Alle protocollen, kwaliteitsdocumenten en andere belangrijke documenten worden gemakkelijk vindbaar en zijn daarom in te zien door iedere medewerker.

Digitale werkplek van Embrace

Met de digitale werkplek van Embrace, heb je 1 plek waar iedere medewerker op elke locatie alle belangrijke documenten kan vinden, maar ook kan communiceren en samen kan werken. Is er nieuws? Ook dat kan gedeeld worden in de digitale werkplek, zodat iedereen op tijd weet wat er speelt in de organisatie.

Geef een reactie