Je bekijkt nu Corona kilo’s aftrainen: 4 tips

Corona kilo’s aftrainen: 4 tips

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:juni 16, 2021
  • Berichtcategorie:Sport
  • Bericht reacties:0 Reacties

In deze tijd zitten we erg veel thuis en waren de sportscholen ook nog eens gesloten. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de kilo’s erbij aan vliegen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, maar hoe zorg je ervoor dat je weer van die corona kilo’s afkomt? Wij geven je graag tips!

Begin direct

Wanneer je van plan bent om de corona kilo’s eraf te trainen, is het belangrijk dat je direct begint. Wanneer je deze gedachtes namelijk hebt, heb je een goede motivatie en is het verstandig om direct te beginnen. Motivatie is natuurlijk het belangrijkst, zodat je je elke dag weer blijft vasthouden aan je doel. Zorg er daarom voor dat je direct begint en gemotiveerd blijft.

Ga naar de sportschool

Wanneer je de corona kilo’s er af wilt hebben, weten we allemaal dat we moeten gaan bewegen. Wanneer we namelijk gewoon door blijven eten en niet bewegen, zullen we niks afvallen. Het is daarom erg belangrijk dat je gaat sporten, zodat je calorieën gaat verbranden. In deze tijd was het lastig om naar de sportschool te gaan, omdat ze een tijd dicht zijn geweest. Gelukkig zijn de sportscholen weer open en kunnen we weer een plekje reserveren om te gaan.

Liever thuis sporten?

Wanneer je niet lid bent bij een sportschool, zijn er natuurlijk heel veel andere manieren om te gaan sporten. Je kan bijvoorbeeld thuis gaan sporten door middel van een onlinevideo of natuurlijk voor jezelf. Je kan er ook voor kiezen om niet binnen te gaan sporten, maar lekker buiten te gaan sporten. Ga lekker hardlopen of wandelen. Het is in ieder geval belangrijk dat je voldoende beweging hebt, zodat de corona kilo’s eraf getraind kunnen worden. Een hometrainer kan de oplossing bieden. Check de opties hier: https://www.fitnesskoerier.nl/cardio/hometrainer/

Let op je voeding

Wanneer je de kilo’s er graag af wilt hebben is niet alleen sporten erg belangrijk, maar ook je voeding. We hebben veel thuisgezeten en ons erg vaak verveelt, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat we veel zijn gaan eten. Wanneer je wilt afvallen is het juist zo belangrijk dat je goed let op je voeding. Voeding is misschien wel het belangrijkste wanneer je wilt afvallen. Zorg er daarom voor dat je gezonde dingen eet.

Geef een reactie